Concert Proconsul la Cluj Napoca

Membrii formatiei Proconsul vor concerta la Cluj  in scop caritabil, pe scena Casei de Cultura a Studentilor, in data de 2 Aprilie 2011, cu incepere de la ora 19.00
Evenimentul este organizat de catre Fundatia de Caritate Herald. Toate fondurile stranse din vanzarea biletelor vor fi folosite pentru beneficiarii serviciilor sociale oferite de Fundatia de Caritate Herald.
Ovidiu Andreica, impreuna cu trupa Start Band, vor  canta in deschiderea concertului.
Pretul unui bilet este  25 lei. Biletele pot fi achizitionate de la Agentia Teatrala, de la sediul Fundatiei de Caritate Herald, de pe str. Magaziei nr. 20, precum si sunand la nr. de tel. 0740 – 587364, 0743 – 168942, 0736 – 680126.
„E imposibil sa treci indiferent pe langa batrani fara sprijin, mame care isi cresc singure copiii sau adolescenti cu risc de abandon scolar. Sta in puterea noastra sa facem ceva si ne bucuram ca membrii trupei Proconsul au raspuns afirmativ cererii noastre de a se implica in sustinerea acestor categorii de persoane defavorizate, prin acest concert”, a declarat Rimona Goiti, Directorul Fundatiei de Caritate Herald.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

free counters